sâmbătă, 10 octombrie 2009

INVATA SA TRAIESTI


Poate ca ai vrea sa invat sa traiesc fara amintirile cu tine sau fara iubire, fara prieteni, fara plimbarile nebune sub clar de luna, fara o carte buna si fara sa respir. Dar vezi tu, chiar si stiind ca nimic nu e imposibil il iau pe "Nu pot" intr-o imbratisare precum prinsoarea unui lant si-ti sugrum libertatea.
As putea sa invat sa traiesc fara tine, dar asta ar dura mii de ani. Cum as putea sa merg pe strazile pe care mergeam doar noi si sa ma prefac ca nu ai existat vreodata? Sau cum as mai fi in stare sa dorm in acelasi pat? Sau poate ca am uitat filmele pe care le priveam doar noi in doi.
Poate ca ai vrea sa invat sa traiesc fara amintirile cu tine sau fara iubire, fara prieteni, fara plimbarile nebune sub clar de luna, fara o carte buna si fara sa respir. Dar vezi tu, chiar si stiind ca nimic nu e imposibil il iau pe "Nu pot" intr-o imbratisare precum prinsoarea unui lant si-ti sugrum libertatea.
As putea invata sa traiesc cu asta, cu sau fara Dumnezeu, fara sufletul meu, fara parfum si fara urma de magie 1000 de ani.
Ai putea sa-mi iei cerul plin de astri si ochii albastri pe care i-am iubit sau ochii verzi si primul rasarit sau amintirea timpului cand te-am iubit.
Ai putea sa-mi iei aerul sau mai bine mi-ai inveli trupul in punga pentru vidat.
Ai putea sa-mi iei tot ca sa ma inveti sa traiesc fara a ma lega de tot ceea ce e in jurul meu, dar prefer sa-mi scoti ochii ca sa nu vad cum oamenii se distrug prin autocunoastere.
Taie-mi nasul ca sa pastrez proaspat mirosul de citrice si iasomie si lemn de cedru, smulge-mi buzele ca sa pot refuza sarutul sufletului, mangaie-mi urechile si sopteste-mi: "Invata sa traiesti!".


M-AM INSPIRAT DIN REV GARBO!

beyonce

Beyonce are o aparitie draguta pe coperta revistei Billboard, fiind aleasa Woman Of The Year.

Cu intrarea piesei “Video Phone” in topuri, albumul “I am…Sasha Fierce” este primul album din ultimii zece ani care a avut sase piese in top: Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo, Ego si Video Phone.

TIPPA IRIE


TIPPA IRIE este un artist clasat in fruntea topurilor de reggae si dancehall fara intrerupere de peste 10 ani. Cu peste 25 de ani de experienta in spate, cu 15 materiale discografice la active si cu o nominalizare la premiile Grammy in 2004, acest artist se numara printre cei ce au scris istoria muzicii reggae.



Pe langa concertul lui TIPPA IRIE..organizatorii evenimentului vor aduce pe scena clubului Fabrica si pe unii dintre cei mai apreciati artisti din scena romaneasca de reggae si hip-hop: Roots Again, DJ Undoo, Zuza Boyz and Buppy Brown si Chesarion.

SCUTERAS..

Daca va vine sa credeti
ca un scuter poate sa traga un tractor..ultima nebunie.. am ras ..radeti si voi..putin..

vineri, 9 octombrie 2009

TOAMNA

Se spune ca toamna este anotimpul schimbarilor si, intr-adevar, o data cu venirea acesteia rutina noastra de infrumusetare trebuie sa se adapteze schimbarilor de temperatura si umiditate. Cateva modificari minore in felul in care iti ingrijesti parul,
1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci o data cu venirea toamnei este sa te ocupi de parul tau. Dupa activitatile in aer liber, baile in mare sau in piscina si soarele arzator parul tau are nevoie de putina ingrijire speciala. Soarele, sarea, clorul si vantul distrug firul de par, lasandu-l uscat si degradat.
Cea mai buna solutie pentru a-ti reface parul este sa ii tai varfurile si daca tot ajungi la un salon specializat poti sa iti actualizezi stilul optand pentru o coafura noua, numai buna pentru a-ti da un plus de incredere in aceasta toamna.
Dupa ce ai rezolvat problema cu varfurile degradate iti recomandam sa aplici o masca hidratanta pentru par; astfel iti vei ajuta podoaba capilara sa isi recapete aspectul stralucitor. Poti opta pentru o masca din comert sau pentru multitudinea de tratamente naturiste pentru care trebuie doar sa deschizi frigiderul sau camara. Printre tratamentele potrivite pentru refacerea parului degradat mentionam mastile de par cu miere de albine, cele cu avocado, sau impachetarile cu ulei de cocos.
2. Dupa abundenta de produse de protectie solara folosite pe timpul verii, revitalizeaza-ti pielea cu ajutorul unuei masti exfoliante pentru intregul corp. Amesteca 3 linguri de sare de mare fina cu o lingura de ulei de masline si maseaza-ti pielea (in timpul dusului) cu grija pentru a nu o zgaria.
Puteti opta si pentru urmatoarea reteta de scrub cu parfum de toamna. Amesteca o jumatate de cana de dovleac fiert si pasat cu o o jumatate de cana de zahar brun. Aplica pasta obtinuta pe piele (in timpul dusului) cu miscari circular. Indiferent de tratamentul exfoliant pe care il alegi rezultatul va fi indepartarea celulele moarte. Pielea curata retine mai multa umezeala si prin urmare arata mai sanatos si mai stralucitor.
De asemenea, lotiunea hidratanta nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de ingrijire, mai ales o data cu venirea toamnei.
Tenul are si el nevoie de ingrijire speciala, ba chiar mai mult decat restul pielii. O data cu schimbarile climatice cresc sansele ca fata ta sa se usuce si sa se irite. Iti recomandam sa incerci urmatoarea masca de sezon pentru a-ti hidrata fata. Amesteca 2 lingurite de dovleac fiert cu o lingurita de miere. Aplica masca pe fata, las-o pentru 15 minute si indeparteaz-o cu apa calda. Bogat in vitamina A, vitamina C si antioxidanti, dovleacul iti va rasfata fata cu proprietatile lui hidratante.
Aceleasi conditii atmosferice care iti usuca tenul au efecte negative si asupra buzelor. Asa ca, acum mai mult ca oricand, balsamul de buze trebuie sa isi faca loc in geanta ta. In aceeasi situatie se afla si mainile tale. Pentru a le proteja aplica in fiecare seara si inainte de iesi din casa o crema hidratanta.
3. Detoxifica-ti organismul cu ajutorul fructelor si al legumelor. Cu atatea optiuni la dispozitie e si pacat sa lasi sa treaca anotimpul de toamna fara sa iti curati organismul de toxinele care s-au acumulat pe parcursul verii. O dieta de detoxifiere nu doar ca iti va da un plus de energie dar va conferi stralucire parului si pielii tale.
Incearca pentru cateva saptamani sa manaci legume si fructe, pe cat posibil in stare cruda. De asemenea, scoate din dieta zaharul si redu considerabil cantitatea de carne, lactate si fainoase.
4. Odata cu venirea toamnei a venit si timpul pentru exercitii fizice. Daca pe timpul verii te-ai mai rasfatat renuntand la sport pe motivul ca e prea cald sau ca e vacanta si ai dreptul sa lenevesti, acum nu mai ai nici o scuza. Iar cand afara e asa de placut iar culorile parca au luat-o razna ar fi pacat sa stai in casa.
Iesi la o plimbare lunga prin parc. Vei vedea ca toamna, in puzderia de frunze care de care mai colorate, natura arata mai frumos decat de obicei. Daca stii ca trebuie sa te intalnesti cu prietenii atunci e si mai bine. In loc sa stati cateva ore intr-o cafenea plina de fum puteti sa faceti o plimbare prin cele cateva oaze de verdeata ale orasului.
Si mai bine e sa petreci o zi de weekend pe bicicleta strabatand parcurile dintr-o parte in alta. Daca nu ai bicicleta e un moment bun sa iti cumperi. Mersul pe bicicleta e o modalitate placuta de a da jos kilogramele in plus si de a-ti pune sangele in miscare. In plus, a inceput sa se poarte si la noi ”verdele”, si nu ma refer la culoare ci la atitudinea ecologica.

am citit-o undeva si mi-a placut..citit si voi!

joi, 8 octombrie 2009

PORTA CATRE DUMNEZEU SAU CATRE IAD?


Unii compara fenomenul cu aparitiile celeste de dinaintea invaziei extraterestre din blockbuster-ul american "The Independence Day".Altii, pe de alta parte, sunt convinsi ca extraterestrii sunt deja printre noi, asa ca fenomenul nu poate fi cauzat decat de... efectul gravitational al navei-mama.
Apoi sunt fanii "Stargate", care sunt convinsi ca avem de-a face cu o asa-zisa wormhole, o poarta spre o alta lume sau spre o alta era.
Unii ar baga mana in foc ca este doar un bang sonic. Asta desi este traiectoria verticala nu seamana deloc cu cea de zbor a unui avion supersonic, in timp ce multe alte voci se jura ca aduce a gaura neagra, asa cum, zic unii, s-ar putea forma in urma experimentului de la Geneva.
Cele mai apocaliptice scenarii spun ca ar fi chiar poarta spre iad. Cine stie, poate de cealalta parte a inelului luminos astepta insusi Cerber, cainele mitologic cu trei capete. Ca tot se apropie Halloween-ul... Insa, poate fi si un semn de la Dumnezeu. Tu ce crezi?

ARTISTE..VEDETE..





UITATI CUM ARATA DIVA..BEYONCE ........Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton din acest weekend, de la Singapore Formula 1 Grand Prix. Nicole nu se despartise de Lewis Hamilton…? Am citit peste tot ca s-au despartit, acum de abia daca s-a scris ca… nu era adevarat. Deh, presa de monden...doamne dar multe mai scriu..mie imi place mult de ea insa..bravo ei..e..o ..DIVAAA














AMERIE...





 Amerie arata din ce in ce mai bine :X.E superba...wooowww
Tocmai au fost facute publice cateva poze de la o sedinta foto a artistei pentru YRB Magazine. Nu sunt experta in ale fotografiei, dar pot sa spun ca Amerie arata superb .
Artista pregateste lansarea albumului “In Love And War
Va invit sa vizionati si voi o parte din sedinta foto pentru YRB Magazin...

LEONA LEWIS



Leona Lewis a dezvaluit in sfarsit numele viitorului sau album: “Echo“.
Acesta va avea premiera in UK in 16 noiembrie, ceea ce inseamna ca in USA se va gasi incepand cu 17 noiembrie 
Intrebata de ce si-a ales numele “Echo” pentru album artista a dezvaluit ca “am ales acest nume, deoarece un ecou este un sunet mare, organic. Sunt incantata ca lucrez la viitorul meu album cu producatori si scriitori incredibili. Muzica mea deja a evoluat. Ma simt excelent stiind ca am sa vin cu ceva nou.”




ONE REPUBLIC


Cel mai nou videoclip OneRepublic a avut premiera pe site-ul MTV.com. Piesa se numeste “All The Right Moves” si a fost confirmata ca extras de single de pe viitorul lor album “Waking Up“, ce urmeaza sa apara pe 17 noiembri



BAD ROMANCE

Lady Gaga - Bad Romance - si va invitam sa ascultati un fragment din el. Astazi am gasit o varianta full a acestuia. Va invit sa ascultati piesa.

LUPE FIASCO..



Lupe Fiasco revine cu o piesa foarte tare (cel putin mie asa mi se pare) care este un raspuns la Mtv Hottest Mc List.
Piesa “Fire” va fi inclusa cel mai probabil pe viitorul album Laser, care este programat pentru premiera pe data de 15 decembrie.
Ascultati si voi Lupe Fiasco - Fire.


FIRE..FIRE...

J.L






J. Lo o ia pe urmele lui Beyonce si Ciara si isi scoate alterego-ul la vedere :P.
Astfel avem parte de o colaborare reusita intre Jennifer Lopez (care isi zice Lola) si Pitbull pe un nou single numit “Fresh Out The Oven“.
Piesa a fost produsa de The Neptunes si va fi inclusa pe viitorul album al artistei.
Ascultati si voi melodia, care pe mine m-a surprins placut. E gen “old school J. Lo” ;). Enjoy it!

miercuri, 7 octombrie 2009

de rasu lumiiiii..


Un tanar din Marea Britanie a ajuns de rasul lumii, dupa ce pe internet a aparut o inregistrare video care il arata pus la pamant cu o singura lovitura, culmea, de un barbat pe care el l-a provocat insistent la o bataie.Fara sa stie ca are in fata un practicant al artelor martiale, batausul il agreseaza verbal si face tot posibilul sa-l intarate, chiar in fata casei acestuia. Vazand ca n-are succes, tanarul ia apoi in primire tomberonul omului, amintind de o alta intamplare din categoria "Senzational!", care a facut de asemenea furori pe internet.
Cu un calm desavarsit, barbatul incearca sa aplaneze conflictul, insa golanul tine neaparat sa primeasca o lectie. Fericit la culme ca a reusit sa starneasca o bataie, tanarul este izbit fulgerator in barbie si cade secerat la pamant. Umilit, el nu mai are forta decat sa se tarasca afara din curtea omului, in hohotele de ras ale martorilor.

elena carstea

pt ca sa vb mult despre ea zilele astea la posturile de tv..urez si eu sanatate elenei..ca o data ma incanta cu voceea ei..cu cantecele ei frumoase...in copilaria mea..operatie pe creier a fost un succes si se simte mai bine..sustinuta de familie..si cativa prieteni..si uni la care nu se astepta ca gigi becali..bravo lor..

pancreas probleme.


Simptomele acestei bolii...

Berea creşte riscul apariţiei cancerului de pancreas

Fumatul şi consumul excesiv de bături alcoolie, în special berea, creşte riscul apariţiei cancerului de pancreas, relevă un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Michigan, SUA. Berea afectează mult mai puternic pancreasul în comparaţie cu tăriile sau cu vinul. Cercetătorii au tras această concluzie după ce au analizat 453 de voluntari. Voluntarii care erau băutori de bere, dar care şi fumau, dezvoltau cancer de pancreas la o vârstă mai mică faţă de nefumători. Fumătorii înrăiţi (cei care au fumat un pachet de ţigări pe zi timp de 40 de ani) puteau dezvolta maladia în cauză cu şapte ani mai devreme decât în mod normal. În mod normal, cancerul pancreatic apare între 70 şi 80 de ani. Băutorii înrăiţi (cei care consumau mai mult de trei pahare de băutură pe zi) puteau face cancer de pancreas chiar şi cu 10 ani mai devreme decât media. Comparând efectul berii, al vinului şi al tăriei, cercetătorii au observat că berea este singura care scade vârsta apariţiei cancerului de pancreas. Se ştie că fumatul poate fi unul dintre factorii declanşatori ai acestui tip de cancer, dar împreună cu consumul de bere are loc o potenţare a riscului. Numai în SUA, în fiecare an apar 38.000 de noi cazuri de cancer de pancreas. Mai mult, tot pe teritoriul acestui stat, în fiecare an 34.000 de oameni mor din cauza acestei maladii. Acest tip de cancer este cel mai periculos. În primul rând, nu manifestă simptome şi, de obicei, este detectat când medicaţia nu mai are nici un efect. În al doilea rând, chiar dacă este descoperit în prima fază, speranţa de viaţă în următorii cinci ani este de doar 33%.

marți, 6 octombrie 2009

de ce barbatii parasesc o femeie?

Motivele pot fi multe si diverse
: "Nu exista un motiv anume pentru care barbatii insala. Exista motive peste motive , insa adevarul este ca majoritatea barbatilor insala din dorinta unei schimbari si chiar din plictiseala. Barbatii se afla mereu in cautarea femeii ideale si a alegerii celei mai bune. Chiar si dupa ce au gasit acea femeie si au facut deja o alegere, barbatii tot nu inceteaza sa caute."
 "De ce un barbat paraseste o femeie? Pentru ca femeia s-a ingrasat, pentru ca sexul nu mai este satisfacator, pentru ca rutina si monotonia au devenit de netolerat. Evident ca un barbat nefericit langa o femeie o va parasi pe aceasta cand va intalni o alta care il va face fericit. Barbatii intotdeauna vor altceva si vor mai mult de la persoana de langa ei uitand ca si persoana de langa ei asteapta exact acelasi lucru. Nici noi, femeile, nu suntem intotdeauna multumite de comportamentul barbatilor, dar facem in mod frecvent compromisuri, lasam de la noi, ne multumim cu ce avem sau incercam sa schimbam ceea ce poate fi schimbat, dar nu pornim sa cautam in alta parte. Problema multora dintre noi, femeile? Nu stim sa avem pretentii."
"Barbatii parasesc o femeie deoarece sunt teribilisti asa cum sunt si adolescentii. Se comporta ca niste copii si, in timp, din incercarea lor de a parea maturi nu mai ramane decat dorinta de a le di bine. Barbatul este un complex de incercari, de tratative cu sinele si o  permanenta cearta cu sinele si cu hormonii care ii asalteaza mintea. Aceasta este definitia barbatului. Barbatul este un ego... "Intr-o relatie, barbatii parasesc femeia atunci cand simt ca ceva este in neregula in acea relatie, cand au impresia ca sunt inselati, cand femeia nu mai este atat de calda si iubitoare asa cum era la inceput, cand intalnesc o persoana noua care le starneste interesul si instinctele de cuceritori"
Barbatii parasesc femeile si cand se sperie de sentimentele acesteia. De obicei, barbatii sunt imaturi indiferent de varsta biologica. Varsta lor psihologica se invarte in jurul a 17 ani. Barbatii nu pot face fata situatiei in care o femeie le spune ca sunt atasate de ei, ca ii iubesc, ca vor ceva mai mult". "Depinde de situatii, iar situatiile pot fi atat de multe... Poate exista un motiv intemeiat sau pot exista mai multe. Se poate intampla ca intre timp sa apara sentimente mai profunde pentru altcineva. Sa nu uitam insa ca intr-o relatie sunt implicate doua persoane si nu una. Amandoua gresesc. Poate sentimentele se schimba odata cu trecerea timpului. Poate ca femeia se maturizeaza prea repede. Poate ca stabilitatea il sperie pe barbat. Barbatul este insa un vesnic copil. Pleaca de la "mami" si da de o alta "mami". Intotdeauna se asteapta sa fie ingrijit de cineva",
Suferinta din dragoste doare enorm. De multe ori nu stim cui ne vindem sufletul. Dar de aici si pana la nu a mai avea puterea de a privi spre ziua de maine, spre soare, spre flori, spre insecte, spre sufletele de langa noi e cale lunga. Orice despartire, orice parasire a unei persoane care obisnuia sa-ti fie draga, poate fi o cale spre libertate. Bucurati-va de aceasta libertate! Nu uitati ca tot timpul cineva are nevoie de voi si poate ca acest cineva chiar va merita. Asa ca zambiti si bucurati-va ca maine va urma o noua zi. Vedeti esenta vietii si incercati sa o urmati."
"Toate problemele intr-un cuplu se rezolva prin comunicare. Problemele se rezolva discutandu-le, si nu evitandu-le. Culpa femeii intervine atunci cand nu mai are grija de propria imagine, cand la adapostul confortului si al stabilitatii unei relatii uita sa se machieze, sa isi aranjeze parul, sa fie frumoasa in toate imprejurarile, sa isi surprinda partenerul, sa nu fie obosita si suparata si sa nu-i intoarca spatele partenerului inainte de a discuta cu el. Barbatii simt nevoia sa fie in centrul atentiei, sa se simta iubiti, apreciati, bagati in seama, maguliti si gadiliati in orgoliu si nu ignorati sau tratati cu nepasare."

duminică, 4 octombrie 2009

SAH(CHESS)

Skypi

BARBATUL MISTERIOS DIN VIATA EI..

Nu ma obsedeaza ea, ma obsedeaza trupul ei cautand protectie in trupul altui barbat, prezenta ei intr-un alt pat, strain si mare, sufletul ei care se ofera atat de usor unui suflet stramb de barbat.
Sunt pierdut. Condamnat sa-i doresc si ei sa se tarasca prin infernul pe care il parcurg eu acum milimetru cu milimetru, pas cu pas, chin dupa chin. Programat prin autoimpunere sa o urasc de moarte 24 de ore din 24 si sa-i cer raspicat raul pana cand o sa vad in ochii ei durerea mea. 24 din 24 sunt doar un vulnerabil senil, un amarat si blestemat de fraier inlocuit printr-un altul. Un cretin!... Unul care uraste femeia pe care a iubit-o! In cele 24 de ore natura imi programeaza sa imi scape cateva secunde, minute si aproximativ o ora. Atunci imi imaginez ochii ei cum se ineaca in ai mei, nu spun nimic, dar vad transparent si banal prin mine. Si stiu, stiu fara sa mi-o spuna. Stiu ca ma iubeste. In aceste clipe blestemate imi amintesc ca o iubesc inca... Dar acum sta plapand si cautand sa patrunda dincolo de ochii unui alt barbat, incercand sa-i spuna minciuni, adevaruri pe care mi le-a spus si mie... De zeci de mii de ori, O URASC din nou. De moarte! Il urasc si pe el. As putea sa-i fac mult rau daca nu mi-ar fi teama ca el ii face ei mult bine. 
Nu ma obsedeaza ea, ma obsedeaza trupul ei cautand protectie in trupul altui barbat, prezenta ei intr-un alt pat, strain si mare, sufletul ei care se ofera atat de usor unui alt suflet. Slabiciunea ei ma face sa ma simt neputincios. Imi strang dintii de furie si sa nu-mi pot stapani broboanele astea nenorocite care mi-au napadit fruntea. Ma obsedeaza felul in care stiu ca sa o se ghemuiasa si o sa-si lase capul moale pe bratul lui. Stiu cum mi se umfla venele de gelozie si cum gelozia imi umbla ca sarpele prin sange pana cand ajunge la inima si se transforma in venin de vipera. Nu-mi pot scoate din minte gestul ei firesc cu mine care acum a devenit firesc cu el. Cum ii ciufuleste copilareste parul si ii spune cu seriozitate cat arata de bine... Macar de ea i-ar lua si lui sufletul cu o forta de nestavilit si i l-ar face praf si tutun. Macar de el ar rani-o pe ea asa cum merita... as fi fost poate acum mai razbunat. Oricare din cele doua variante m-ar face infinit mai fericit, mai resemnat, mai usor acceptand si inghitind mut toata povestea.Mai dureaza insa pana cand povestea acestei tradari ajunge sa se sedimenteze in stomacul meu lenes si razvratit. Mai am de rumegat fumuri grele de manie, mai trebuie sa ma lupt cu mine insumi si sa ma tai in sabii, carne si oase vii si crude, mai am de invatat ce este autocontrolul, mai trebuie sa-mi reamintesc ca barbatii nu plang nici macar din an in Paste, mai trebuie sa nu uit ca nu sunt deloc indreptatit sa arunc femeile in aceeasi oala imensa si fatarnica ca dracul, mai trebuie sa o uit si sa o las naibii in pace ca doar ea asa a vrut, sa-mi controlez impulsurile de a-mi trage adversarul la raspundere. Stiu ca ceea ce indrug acum e doar o criza de orgoliu masculin, de durere sau de cum vreti sa-i spuneti. O sa-mi treaca tot cat ai zice peste. Cat se scurg cele 24 din 24...

ICE RACER..

AMANTA ...NAIVA!


Cum sa fii amanta perfecta a unui barbat casatorit, prada mult ravnita a oricarui barbat ce are o alta femeie-prada acasa? In primul rand, tu amanta trebuie sa inchizi ochii cand el te insala cu sotia. In al doilea rand, trebuie sa fii naiva si prostuta rau sa crezi ca nu te intereseaza statutul sau civil si sa vezi ploaie de stele si ninsoare cu flori in locul unei priviri care evita sa-ti dea un raspuns ferm sau o confesiune cat de cat sincera. In al treilea rand, trebuie sa fii cu mult prea tolomaca si sa te consolezi cu faptul ca daca nu aflai (ca e casatorit bineinteles!), tot amanta ramaneai.
Secretele amantei perfecte? Sunt cateva, nu multe. Din auzite, din probarea ei de catre altele, din imitatie, din experimentare, din exagerare, din stirile de la ora 5, de la emisiunile cu audienta maxima, din ziarele pline ochi cu pataniile lui nea Ion si tanti Jani, aproape oricine in afara de amanta in sine ti le poate spune. Pana si eu. Am citit si rascitit despre amante nesimtite si bieti barbati nevinovati, soti exemplari si tati model care cad cu usurinta in plase tesute mai ceva ca in telenovele de cate o usuratica cu obraz gros si buzunar subtire. Aprob, nu comentez. Barbatii sunt toante si femeile magari. Ce construieste si deconstruieste omul cu mana lui, toti ceilalti pot sa critice. Cum te comporti, asa esti judecat sau, in cazuri mai grele, tras la raspundere. Pentru cele care se gandesc ca a fi amanta unui barbat insurat este un lucru incitant, meritand a fi incercat pentru senzatiile inedite, nu am nicio noutate. Nu este.
Sa revenim la stana noastra.
Sunt cateva tipuri de amante: amanta de profesie, amanta din prostie si credulitate, amanta care invoca iubirea si sustine ca e oarba din cauza ei, amanta care blestema destinul si felul in care acesta s-a jucat cu imprejurarile, amanta care tace si accepta, amanta fericita cu tot cu nefericirea adusa de acest statut, amanta care plange in orice colt neplans de strada visand ca o sa ajunga odata si odata sotie.
Daca indeplinesti toate aceste conditii, atunci ai toate sansele sa semeni mult sau sa te identifici cu amanta perfecta. Ma indoiesc dar ca exista femeie sa vrea sa fie persoana in parul careia sa fie scuturat de la un balcon oarecare un pres umplut cu praf, imprumutand ceva din caracteristicele sale. Praful. Lipsa de prospetime si noutate. Sansa de a fi inlocuita in orice moment printr-una noua, mai tanara, mai nu stiu cum si mai frumoasa. Ce se intampla in mintea unei amante? Nu vreti sa aflati. Pentru multi, la o asttfel de femeie nebuloasa numita creier nici nu exista. Cum bate inima unei amante? Pentru si mai multi, nu bate. Nu trebuie. Nu are voie. Nu simte. Candva am fost amanta. Am uitat cum. Cu multe sentimente si senzatii, dar numai fericita nu...