luni, 23 noiembrie 2009

Lamborghini


Lamborghini plănuieşte un rival pentru Ferrari Enzo şi un înlocuitor pentru Lamborghini Murcielago, dorind ca în fiecare an să introducă un nou model de acum încolo.

Lamborghini doreşte în viitor să vină cu un model care să îşi măsoare forţele cu Ferrari Enzo. Viitorul supercar se pare că va fi vârful de gamă al mărcii italiene, urmând să aibă peste 800 CP, furnizaţi de un motor V12 cu o capacitate mai mare de 6.000 cmc. Scoţându-l pe Reventon din ecuaţie, acesta va fi cel mai puternic Lamborghini produs în serie extinsă şi nu va avea un preţ chiar atât de prohibitiv precum hypercar-ul lansat în 2008.
Numele acestui supercar nu va fi Ferruccio, dacă vă gândeaţi că rivalitatea fondatorilor se va purta şi pe patru roţi, ci se zvoneşte că va purta denumirea Urus. Acest nume a mai fost vehiculat ca şi denumirea conceptului modelului cu 4 uşi, care până la urmă a fost botezat Estoque şi se pare că denumirea va fi destinată viitorului "Enzo killer".
Acest hypercar se pare că va fi însă condiţionat de lansarea lui Lamborghini Jota, înlocuitorul lui Lamborghini Murcielago, care ar trebui să apară la anul, Urus urmând să fie dezvoltat pe acelaşi şasiu. Jota se preconizează că va avea tot un motor de 6 litri, dar va avea o putere cenzurată la 600 CP şi că va apărea în partea a doua a anului 2010

Beneficiile uimitoare ale sexului asupra psihicului si a sanatatiiDesi mult timp sexul a fost considerat un subiect tabu si poate mai este privit astfel de unii dintre noi, totusi cercetari in lumea medicala au scos la iveala beneficii uimitoare ale sexului in ceea ce priveste sanatatea noastra atat fizica, dar si psihic
Este important sa intelegem pe de o parte ca viata sexuala este o necesitate fundamentala o organismului nostru, iar pe de alta parte ea nu trebuie restransa, limitata si pusa sub amprenta abstinentei. Beneficiile unei vieti sexuale regulate, cu partener stabil, au fost demonstrate prin numeroase studii de specialitate:
Sexul creste autoaprecierea si respectul de sine
Pentru orice reusita din viata noastra este foarte importanta motivatia, aceasta ne ofera fiecare gram de energie sa mergem mai departe indiferent de obstacole. Sexul creste mult autoaprecierea si imaginea de sine, stimuland initiativa, relatiile sociale, scazand frustrarile si reactiile negative in fata unor obstacole din viata de zi cu zi. Cei care fac sex mai des, insa nu sporadic, ci cu parteneri stabili, au un echilibru intrerior mult mai stabil. Este vorba de sexul cu partener stabil ci nu sporadic fiindca implica atasare sentimentala si o daruire mai mare, dincolo de satisfacerea unei nevoi.
Sexul scade riscul tulburarilor comportamentale
Sexul diminueaza sau elimina accesele de furie, nervozitatea permanenta, depresia, anxietatea, atacurile de panica etc. Creste increderea de sine, iar orgasmele ajuta la eliberarea unor hormoni care participa in echilibrul psiho-comportamental al oamenilor.
Sexul ne mentine tinere si frumoase
Activitatea sexuala regulata, cu partener stabil, mentine echilibrul hormonal si ne ajuta sa aratam mai tineri decat varsta pe care o avem. O viata sexuala inceputa corect, la maturitatea organelor sexuale, ci nu precoce, frecventa si cu parteneri stabili pentru lungi perioade de timp se pare ca influenteaza pozitiv sanatatea si mentinerea tineretii, inhiband intens procesele de senescenta (imbatranire). Specialistii precizeaza ca sexul regulat, de aproximativ 4 ori pe saptamana, ne poate intineri chiar cu 10 ani. Studiul care a evidentiat aceste concluzii a fost realizat pe femei cu varste de peste 30 de ani, iar cele care au fost apreciate dupa aspect cu pana la 12 ani mai tinere de o comisie de consultanti aveau o viata sexuala activa si regulata. Explicatia consta in cresterea estrogenilor eliberati in timpul actului sexual, care au numeroase beneficii asupra organismului femeii.
Sexul ne face mai buni