joi, 29 octombrie 2009

FORMULA CU WV


Volkswagen se pare că ia în considerare posibilitatea intrării în Formula 1, dar întâi nemţii trebuie să analizeze care vor fi costurile implicate în această iniţiativă.

Cel care anunţă însă că Volkswagen nu exclude posibilitatea unei alinieri pe grila de start este directorul Audi Singapore, Reinhold Carl, care spune că f actorii de decizie observă cu atenţie tendinţele din Formula 1 pentru a putea demara o posibilă participare în cea MAI importantă competiţie automobilistică .
Totuşi, în ultimii ani, nume mari precum BMW, Jaguar şi Honda au decis să renunţe la a mai prticipa în această competiţie datorită raportului subunitar efecte/eforturi . În aceste condiţii se preconizeză că progresiv se va înregistra o scădere a costurilor, pentru a păstra vie această competiţie. În prezent şeful Audi din Asia apreciază că o echipă de F1 trebuie să aibă un buget anual de 100 milioane de euro. Pe măsură ce acest nivel va scădea, vom avea tot mai multe şanse să vedem un model Volkswagen pe circuitele de F1.
Totuşi, Volkswagen este presupusă de a fi cea de-a treia alegere în denumirea echipei, primele variante fiind se pare Porsche şi Audi şi de abia apoi "Maşina Poporului". Asta, bineînţeles, în cazul în care se va întâmpla ca VW să intre în Marele Circ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu