marți, 6 octombrie 2009

de ce barbatii parasesc o femeie?

Motivele pot fi multe si diverse
: "Nu exista un motiv anume pentru care barbatii insala. Exista motive peste motive , insa adevarul este ca majoritatea barbatilor insala din dorinta unei schimbari si chiar din plictiseala. Barbatii se afla mereu in cautarea femeii ideale si a alegerii celei mai bune. Chiar si dupa ce au gasit acea femeie si au facut deja o alegere, barbatii tot nu inceteaza sa caute."
 "De ce un barbat paraseste o femeie? Pentru ca femeia s-a ingrasat, pentru ca sexul nu mai este satisfacator, pentru ca rutina si monotonia au devenit de netolerat. Evident ca un barbat nefericit langa o femeie o va parasi pe aceasta cand va intalni o alta care il va face fericit. Barbatii intotdeauna vor altceva si vor mai mult de la persoana de langa ei uitand ca si persoana de langa ei asteapta exact acelasi lucru. Nici noi, femeile, nu suntem intotdeauna multumite de comportamentul barbatilor, dar facem in mod frecvent compromisuri, lasam de la noi, ne multumim cu ce avem sau incercam sa schimbam ceea ce poate fi schimbat, dar nu pornim sa cautam in alta parte. Problema multora dintre noi, femeile? Nu stim sa avem pretentii."
"Barbatii parasesc o femeie deoarece sunt teribilisti asa cum sunt si adolescentii. Se comporta ca niste copii si, in timp, din incercarea lor de a parea maturi nu mai ramane decat dorinta de a le di bine. Barbatul este un complex de incercari, de tratative cu sinele si o  permanenta cearta cu sinele si cu hormonii care ii asalteaza mintea. Aceasta este definitia barbatului. Barbatul este un ego... "Intr-o relatie, barbatii parasesc femeia atunci cand simt ca ceva este in neregula in acea relatie, cand au impresia ca sunt inselati, cand femeia nu mai este atat de calda si iubitoare asa cum era la inceput, cand intalnesc o persoana noua care le starneste interesul si instinctele de cuceritori"
Barbatii parasesc femeile si cand se sperie de sentimentele acesteia. De obicei, barbatii sunt imaturi indiferent de varsta biologica. Varsta lor psihologica se invarte in jurul a 17 ani. Barbatii nu pot face fata situatiei in care o femeie le spune ca sunt atasate de ei, ca ii iubesc, ca vor ceva mai mult". "Depinde de situatii, iar situatiile pot fi atat de multe... Poate exista un motiv intemeiat sau pot exista mai multe. Se poate intampla ca intre timp sa apara sentimente mai profunde pentru altcineva. Sa nu uitam insa ca intr-o relatie sunt implicate doua persoane si nu una. Amandoua gresesc. Poate sentimentele se schimba odata cu trecerea timpului. Poate ca femeia se maturizeaza prea repede. Poate ca stabilitatea il sperie pe barbat. Barbatul este insa un vesnic copil. Pleaca de la "mami" si da de o alta "mami". Intotdeauna se asteapta sa fie ingrijit de cineva",
Suferinta din dragoste doare enorm. De multe ori nu stim cui ne vindem sufletul. Dar de aici si pana la nu a mai avea puterea de a privi spre ziua de maine, spre soare, spre flori, spre insecte, spre sufletele de langa noi e cale lunga. Orice despartire, orice parasire a unei persoane care obisnuia sa-ti fie draga, poate fi o cale spre libertate. Bucurati-va de aceasta libertate! Nu uitati ca tot timpul cineva are nevoie de voi si poate ca acest cineva chiar va merita. Asa ca zambiti si bucurati-va ca maine va urma o noua zi. Vedeti esenta vietii si incercati sa o urmati."
"Toate problemele intr-un cuplu se rezolva prin comunicare. Problemele se rezolva discutandu-le, si nu evitandu-le. Culpa femeii intervine atunci cand nu mai are grija de propria imagine, cand la adapostul confortului si al stabilitatii unei relatii uita sa se machieze, sa isi aranjeze parul, sa fie frumoasa in toate imprejurarile, sa isi surprinda partenerul, sa nu fie obosita si suparata si sa nu-i intoarca spatele partenerului inainte de a discuta cu el. Barbatii simt nevoia sa fie in centrul atentiei, sa se simta iubiti, apreciati, bagati in seama, maguliti si gadiliati in orgoliu si nu ignorati sau tratati cu nepasare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu