luni, 2 noiembrie 2009

Desfigurata si partial orbita de... vopseaua de par!

Zoe Vernon a povestit ca si-a aplicat vopseaua seara si n-a observat nicio reactie. Dimineata, cand s-a trezit, avea fata plina de umflaturi, scrie daily mail.
In zilele urmatoare i-au aparut pete si rani dureroase. De atlfel, fata de 22 de ani arata ca si cand ar fi fost victima unui incendiu puternic.
Speriata, s-a internat la spital, mai mult de gura iubitului. A stat trei zile sub supraveghere medicala, mai ales ca nu mai vedea bine cu un ochi. In clipa in care a venit avea gatul atat de umflat, incat asistentele s-au temut ca nu va mai putea respira.
Zoe Vernon
Zoe sustine ca a facut testul de alergie inainte de a-si aplica vopseaua pe par.
A fost ingrozitor. Mi-a fost atat de frica si ma dureau atat de tare fata si gatul. Nu vroiam sa ma vada nimeni, m-am gandit ca alergia o sa dispara de la sine, dar de la o zi la alta aratam tot mai rau. Prietenul meu m-a convins sa merg la spital ”, spune tanara.
Un reprezentant al companiei producatoare a anuntat ca in prezent mai-marii firmei desfasoara o investigatie. Totusi, vopseaua nu va fi retrasa de pe piata, incidentul fiind considerat unul "izolat si rar".
De altfel, statisticile la nivel european arata ca o astfel de alergie se intampla la cel mult trei persoane dintr-un milion.
  Fatanu stie daca pielea isi va reveni si daca isi va recapata vederea la ochiul afectat.  Deocamdata, medicii care o ingrijesc incearca sa afle ce anume a cauzat reactia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu