luni, 12 octombrie 2009

O RAMANCA SUS DE TOT

Alina Puscau, prima romanca de pe coperta Playboy USA

Alina Puscau, prima romanca de pe coperta Playboy USA
"Cel mai fierbinte export romanesc", asa o considera americanii pe Alina Puscau, pe care au ales-o pentru coperta celui mai recent numar al PLAYBOY USA. Plecata de mai mult de zece ani din tara, Alina a ajuns astfel prima romanca pe coperta celei mai cunoscute reviste pentru barbati patronata de celebrul Hugh Heffner. Cei de la PLAYBOY au ales-o pe romanca pentru a sarbatori zece ani de la lansarea revistei in Romania, informeaza Gandul.

Manechin, cantareata si actrita aspiranta, Alina Puscau este aproape necunoscuta publicului roman, insa peste hotare s-a remarcat in prezentarile Victoria's Secret si pe coperta revistelor Vogue, Elle si Harper's Bazaar.

Ea si-a castigat notorietatea prin relatiile pe care le-a avut cu miliardarul Jeffrey Epstein, cu fostul pilot de formula 1 Eddie Irvine, dar mai ales prin idila cu starul din Fast& Furios, Vin Diesel, relatie care a facut-o cunoscuta si publicului roman.

In prezent este logodita cu Brett Ratner care a semnat regia pentru trilogia "Rush Hour", "X-Men: The last stand" si la o serie de videoclipuri pentruMADONNA, Mariah Carey, P. Diddy şi Jessica Simpson.

Alina Puscau isi doreste sa ajunga actrita insa si-a amanat debutul in lumea filmului pentru ca s-a lansat pe piata muzicala, cu un remix dupa piesea "Dragostea din tei" a celor de la O-Zon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu