luni, 12 octombrie 2009

MIHAELA SI DANI

Mihaela Radulescu a acceptat sa se casatoreasca cu Dani Otil?

Mihaela Radulescu a acceptat sa se casatoreasca cu Dani Otil?
Mihaela Radulescu a hotarat de ceva timp sa-si continue viata departe de ochii presei, de tara, dar si de iubirea sa, Dani Otil. Se pare insa ca au aparut zvonuri ca lucrurile nu stau chiar atat de rau.

Inainte ca Mihaela sa se mute cu fiul sau, Ayan, la Monte Carlo, “matinalul” de la Antena 1 ar fi incercat sa o convinga sa se razgandeasca, propunandu-i sa ramana in tara cu el. Chiar daca la prima 
in casatorie diva nu ar fi cedat, mai nou se aude ca Mihaela s-a razgandit, informeaza VIP. Gurile rele spun ca, dupa vacanta pe care cei doi indragostiti au petrecut-o in secret, destinatia fiind necunoscuta chiar si pentru mama lui Otil, acesta si-a luat inima in dinti si i-ar fi dat un ultimatum iubitei sale, spunandu-i ca ori ii promite ca se marita cu el, ori se despart.

Apropiati ai celor doi marturisesc ca, in cele din urma, Mihaela a decis: va ramane cu Dani. Cu toate ca relatia lor nu se va oficializa in perioada imediat urmatoare, fosta prezentatoare i-ar fi propus iubitului ei sa-i dea un scurt ragaz, pentru a cauta o modalitate plauzibila de a reveni in tara. In plus, exista zvonuri ca au existat discutii chiar si cu reprezentantii trustului Intact pentru ca diva sa-si poata relua emisiunea care a consacrat-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu