sâmbătă, 31 octombrie 2009

JAGUAR


Jaguar a avut o tentativă de a face un hatchback în 2003, atunci când a prezentat conceptul Jaguar R-D6, dar planurile au rămas doar la nivel de prototip. Acum însă, Jaguar vrea să revină asupra idei şi, conform revistei auto week , care citează o sursă internă, şefii mărcii britanice cam regretă că acel proiect a fost clasat atât de uşor şi se gândesc cât se poate de serios să extindă gama într-o direcţie neexplorată până în prezent. Dacă vă gândeaţi însă că Audi A3 şi BMW Seria 1 vor avea un alt rival, nu este chiar aşa, hatch-ul Jaguar va fi mult mai emancipat.
Ceea ce este un pic riscant, să faci un model compact pe care să ceri peste 45.000 de euro (aşa cum aceeaşi publicaţie speculează) este destul de hazardat. Dar constructorul britanic nu vrea să facă niciun fel de compromis şi promite că acel model va fi un Jaguar în adevăratul sens al cuvântului nu doar o compactă care să poarte sigla Jaguar. În primul rând acest model va avea un şasiu şi o caroserie integral de aluminiu, ceea ce va umfla serios costurile.
Vă întrebaţi care este logica în spatele acestui model? Jaguar, la fel ca toţi producătorii de automobile europeni, trebuie să se alinieze la anumite standarde de emisii şi introducerea unui automobil mai mic va fi cu siguranţă de ajutor. Dar acest lucru se va întâmpla de abia în 2014.

Un comentariu:

  1. "To an old TV Example, the redemption color TV, refrigerators, washing machines, air conditioners, water heaters, any of them are possible. To ensure all these safety tips while you are towing its necessary to have a good towing services. Check hydraulic steering fluid and top off as needed.

    my blog - Repo XR ™
    - Repossession Software

    RăspundețiȘtergere