sâmbătă, 31 octombrie 2009

Ce model i-ar putea da peste nas lui Cadillac CTS-V?


Bob Lutz îşi permite să să umilească BMW, Audi şi Mercedes, provocând pe oricine cu orice berlină de serie la o întrecere cu Cadillac CTS-V pe circuitul de la Monticello. Constructorii europeni lasă însă capul în jos ruşinaţi...

Totul a pornit ca o ambiţie a lui Bob Lutz, care a spus că modelul său Cadillac CTS-V nu poate fi egalat de nici o altă maşină de aceeaşi categorie. A dat sfoară în ţară şi apoi în Europa respectiv Asia provocând firmele mari la un duel pe circuit împotriva lui Cadillac CTS-V, la volan cu John Heinricy, un fost pilot de curse şi şef al diviziei G.M. Performance Division. Modelul pe care acesta îl foloseşte este însă destul de "bazat", având sub capotă un V8 de 6.2 litri dezvoltă 564 CP.
Astfel, CTS-V are performanţe de supercar, putând atinge 100 km/h în mai puţin de 4 secunde şi o viteză maximă de 307 km/h. Cu asemenea cifre nu este de mirare că nu prea mulţi se încumetă să ridice mănuşa. Totuşi au fost câţiva care au încercat să dea o replică, dar fără succesul scontat, Cadillac CTS-V fiind confortabil mai rapid decât rivalii săi, precum o arată timpii înregistraţi până acum la Monticello:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu