duminică, 18 octombrie 2009

O ADOLESCENTA RESPONSABILA


Madison Lindstrom este o adolescenta deosebita. Este doar un copil, insa isi ia munca in serios. La 15 ani a castigat titlul de modelul anului. La doar 16 ani se implica in numeroase campanii sociale. Are visuri multe si isi doreste sa ajunga ca la un moment dat sa atinga succesul lui Donald Trump si al lui Oprah Winfrey. Face lucrurile cu acelasi profesionalism si competenta cu care le face si un om mare.

Este frumoasa, este in zodia Varsatorului si este cunoscuta sub numele de Madison. Are un zambet minunat, iar in ochii ei poti privi inocenta si bucuria de a trai, dar si maturitatea, amintirea unor vremuri mai putin placute. Madison Lindstrom este un copil deosebit, o adolescenta care isi ia munca in serios. La 15 ani a castigat titlul de modelul anului. La doar 16 ani se implica in numeroase campanii sociale. Are visuri multe si isi doreste sa ajunga ca la un moment dat sa atinga succesul lui Donald Trump si al lui Oprah Winfrey. Face lucrurile cu acelasi profesionalism si competenta cu care le face si un om mare. Toate aceastea nu inseamna insa ca Madison incearca sa fie mai mult decat ceea ce este: o adolescenta. O adolescenta care doreste sa invete in permanenta lucruri noi si sa faca bine celor din jur.

Madison Lindstrom este cunoscuta pentru activitatile sale filantropice si cele de voluntariat. Recent, Madison s-a alaturat unei campanii umanitare din Romania: "Noi spunem noi abuzului sexual fata de minori" desfasurata de aitc. Ea va participa la balul de caritate din data de 21 octombrie 2009 organizat pentru a strange fonduri pentru aceasta campanie.

In septembrie 2008, Madison s-a alaturat organizatiei HUB (Humanity Unites Brilliance), ocazie potrivita pentru a-si concretiza dorinta de a face bine celor din jur. Ca sa ajunga unde este acum a trebuit sa munceasca mai mult decat orice alt copil de seama sa si a avut de luptat cu unele momente mai neplacute ale copilariei sale. A existat o perioada in viata ei si a mamei sale cand au ramas fara un acoperis deasupra casei. Pentru a-i asigura fiicei sale o educatie, un loc in care sa stea si un viitor, mama lui Madison a cerut ajutorul celor din comunitate. Si l-a obtinut. De aceea, pentru Madison este important sa dea inapoi comunitatii ceea ce a primit la un moment dat in viata sa.
vea 7 ani cand a spus ceea ce avea de spus, vorbind deschis si convingator despre neajunsurile cu care se confrunta oamenii strazii, in fata unei incaperi cu nu mai putin de 800 de persoane. "Nu cred ca au existat ochi din care sa nu curga lacrimi in momentul in care si-a terminat discursul", isi aminteste mama lui Madison. In calitate de voluntare intru ajutorarea celor nevoiasi, Madison si mama ei au pregatit mesele si paturile, au facut curatenie, i-au incurajat pe cei fara adapost si pe familiile acestora, oferind suport emotional mai ales copiilor.

Poate ca este tanara, da, insa Madison a castigat atentia fanilor si a profesionistilor din industria frumusetii din America de Nord. Ca model si actrita, Madison a aparut pana in prezent in 6 filme, a castigat titlul de modelul anului 2005 si in 2006 devine Miss Preadolescenta Calgary. A aparut pe coperta multor reviste de frumusete si in paginile multor cataloage. Insa nimic din ceea ce a realizat nu este mai impresionant decat felul in care Madison si mama ei au reusit sa treaca peste anumite obstacole pe care viata le-a scos in calea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu