miercuri, 23 septembrie 2009

intelegeti ceva?


S-au intalnit intr-un decembrie,prin intermediul cartilor. De atunci pana intr-un septembrie anul urmator s-au intalnit destul de rar.Bastinasi din acelasi oras, insa ea era plecata la studii In alt oras. Insa vorbeau,nu mult, dar vorbeau. La inceput despre carti. apoi subiectele s-au inmultit. Vorbeau prin internet, telefon. Jucau table pe internet in noptile din ajunul examenelor femeii. Totul amical. Nimic important. Tatonari. Tentative de a afla ceva despre celalalt. Mai multe au fost din partea ei. Nu se putea zice ca incepuse sa-i placa de el, ci doar pentru a incerca legarea unei prietenii. Sau ea poate voia putin mai mult, insa fara sa fie nimic evident. Pana in septembrie de care s-a pomenit in inceputul povestii.
De la penultima lor intalnire pana la ultima s-au scurs cateva luni, timp in care au strans cateva lucruri pe care voiau sa si le schimbe intre ei. Intr-o sambata seara s-au intalnit, au vorbit si au povestit. Spre miezul noptii, femeia a invitat barbatul la o plimbare pe malul unui iaz din cartierul respectiv. Lumina lunii, stele si mister. Discutiile erau amicale, despre prieteni, amici, profi din liceu, facultate , vacantele de peste vara etc. S-au despartit voiosi. Si atat.
Ziua urmatoare, duminica, femeia ii trimite barbatului un mesaj in care-l intreaba ce face. El o suna. Isi spun planurile unul altuia fara ca sa se invite reciproc sa ia parte intr-unul din ele. Seara, s-au intalnit pe messenger si au schimbat fotografii din vacante.
Ajunsi luni seara, femeia iar ii trimite un mesaj intrebandu-l ce face. Barbatul ii raspunde abia miercuri dupa-amiaza astfel:
B: "Nu am putut sa-ti raspund la intrebarea "ce faci" in primul rand pentru ca eram ocupat si in al doilea rand pentru ca nu era frumos sa-ti raspund...'
F: "Adica?"
B: "Adica sex"
F: "A,bun."
B: "Sorry ca am fost asa direct"
F: " Calea perpendiculara e cea mai scurta"
B: "Da, asa e"
A urmat inca un schimb de mesaje:
F: " De ce ai spus "sorry"? "
B: "Mi s-a parut mie o chestie. S-ar putea sa ma fi inselat"
F: " Ce chestie?"
B: " N-are importanta"
F: " Spune"
B: "Chestia ar fi aceea la care te duce gandul atunci cand o fata intreaba un baiat daca n-are chef de o plimbare nocturna pe malul iazului"
F: " :-)) Al naibii gand!"
B: "Nu era intemeiat gandul?"
F: " :-)) "
B: " Si tacerea e un raspuns"
F: " Eu rad, nu tac"
B: " Ok."
Concluzia?
Concluzia e a eu,una, n-am inteles nimic din povestea asta. Parerea mea. Parerea voastra?

Un comentariu: